Home Showbizz ŽESTOKO – OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ NAKON SKANDALA: Evo šta je poručila...

ŽESTOKO – OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ NAKON SKANDALA: Evo šta je poručila novoj snajki

45
0

ŽESTOKO – OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ NAKON SKANDALA: Evo šta je poručila novoj snajki

Nakon gostovanja u najgledanijoj emisiji ”Amidži Šou” pred milionskim auditorijumom televizije Pink, kontroverzni rijaliti par Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić Aleks se ne smiruje.

Naime, od utorka večeri između njih vlada prava drama, a nakon žurke uslijedile su žestoke svađe, krš i lom. Taman kad se učinilo da se situacija malo smirila, Aleksandra se pokačila sa bivšim dečkom Filipom Carem nakon čega je Dejan doživio pomračenje i lomio sve pred sobom za crnim stolom.

Nakon drame, Dragojević se preselio da spava u Pab, a povodom čitave situacije između Dejana i Aleksandre za Pink.rs oglasila se njegova majka Biljana Dragojević koja je iskreno prokomentarisala buduću snajku:

– Neću mnogo komentarisati, samo toliko da je ovo odvratno i užasno gledati i slušati. Ovde ima svega osim ljubavi. Ne odvratno, nego ogavno ponašanje jedne djevojke. Nezrelo, nevaspitano, nekulturno i neartikulisano – zaključila je Biljana Dragojević kratko za Pink.rs. (haber.ba)

Previous articleOVAKO JE SMRŠALA KOLINDA – DIJETA BOSANSKOG NUTRICIONISTE: Bazira se na 2 namirnice, evo šta je jela svaki dan
Next articleGRUJA OTKRIO KAKO JE IZGLEDAO SUSRET SA SUPRUGOM LJILJOM – razočarana i ljuta: Niko nije znao šta se desilo (VIDEO)