SAŠA I SUZANA POPOVIĆ NAPRAVILI LUKS SVADBU ZA SINA, EVO ŠTA SU MU POKLONILI ZA VJENČANJE: Poklon vrijedan pravo bogatstvo

Showbizz

SAŠA I SUZANA POPOVIĆ NAPRAVILI LUKS SVADBU ZA SINA, EVO ŠTA SU MU POKLONILI ZA VJENČANJE: Poklon vrijedan pravo bogatstvo

Suzana Jovanović i Saša Popović i dalje sabiraju utiske sa svadbene ceremonije koju su prošle nedjelje upriličili za svog sina Danijela, koji je izgovorio sudbonosno “da” izabranici Tijani.

Popović, koji na naslkednika svoje supruge iz prvog braka gleda kao svoje dijete, i pjevačica su novopečenim mladencima pored svadbenog veselja poklonili i luks stan u zgradi koju nekadašnji direktor “Granda” zida na Bežanijskoj kosi. Supružnici već imaju svoj krov nad glavom u kojem trenutno žive, a nova nekretnina je svakako dobrodošla.

Prema saznanjima, Tijana i Danijel planiraju veliku porodicu i svakako da će im veći stan odgovarati. Suzani i Saši su djeca na prvom mjestu kao i njihova sreća, pa se trude da im u životu i karijeri maksimalno pomognu.

Inače, Popović je uložio 7.350.000 eira za izgradnju kompleksa, a potražnja za stanovima uveliko traje. Kako su mediji ranije, objavili cijena kvadrata je od 2.200 do 2.600 evra bez PDV. Najtraženiji su najmanji stanovi od 47 kvadrata. Mnogi pjevači i sportisti već su kaparisali stanove, pa će Danijel i Tijana svakako imati poznate komšije. Za opremanje luks stanova angažovana je firma Viki Miljković, koja uređuje domove bogataša. Za sada nije poznato da li će u ovom kompleksu Danijel i njegova supruga da žive ili će tu nekretninu da rentiraju. (novi.ba)