BILA JE ZAVISNICA OD SUNČANJA I SOLARIJA – DANAS IZGLEDA ŠOKANTNO: “Ja sam potpuno druga osoba”

Zanimljivosti

BILA JE ZAVISNICA OD SUNČANJA I SOLARIJA – DANAS IZGLEDA ŠOKANTNO: “Ja sam potpuno druga osoba”

Patriša Krentkil je bila zavisnica od sunčanja, a 2012. je postala poznata jer je navodno svoju kćerkicu od pet godina odvela u solarijum, prenose strani mediji.

Patriša je prije deset godina optužena da je odvela svoju tada petogodišnju kćerku u solarijum u Nju Džersiju. Ona je tada optužena za ugrožavanje zdravlja djeteta, jer je navodno izlagala svoje dijete vještačkim UV zracima u salonu. Patriša je tada preko noći dobila nadimak “Ten mama”.

Tom prilikom se uključila i policija jer se jednog dana njena ćerkica pojavila u školi sa opekotinama od sunca po čitavom tijelu. Mada, Patriša je rekla kako ima samo “malo opekotina po leđima”.

“Optužena sam za ugrožavanje zdravlja djeteta. Ali, sud me nije osudio”, rekla je Patriša za “Dejli mejl”.

Tada su iz policije pozvali i valsnicu salona u koji je Patriša odlazila i pitali su je da li je uvela ćerku u solarijum, na šta je vlasnisa odgovorila sa “ne”. Velika porota je na kraju odbila da osudi Patrišu, pa tako ona nije izgubla starateljstvo nad djetetom, iako su joj prijetili time.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Patricia Krentcil (@realtanmom)

“U svim tabloidima su me prozvali “Ten mama” a moj život se pretvorilo u najmasovniji uragan na svijetu”, rekla je Patriša koja sada ima 54 godine za “Post”.

Međutim u jučerašnjem intervjuu, Patriša je rekla da je uglavnom odustala od sunčanja u solarijumu, i da planira da proda svoj solarijum koji je platila oko 4.000 funti.

“Nisam mogla da pocrnim, bio mi je zabranjen ulazak u solarijum nakon suđenja”, rekla je Patriša i dodala kako je to razlog zbog kog je kupila solarijum.

“Ja sam danas potpuno druga osoba — promijenila sam cijeli svoj stav o životu, ne radim više lude stvari kao prije, a sunčanje sam smanjila na dva odlaska nedeljno”, rekla je ona za “Post” i dodala kako ništa loše nije uradila te 2012. godine i kako je sada samo Patriša Krentkil, a ne “Ten mama”. (Žena Blic)