STANIJA RASKINULA SA MARKOM! Vratila se u Srbiju, pa se oglasila i otkrila da ju je sačekao HAOS! (FOTO)

Showbizz

STANIJA RASKINULA SA MARKOM! Vratila se u Srbiju, pa se oglasila i otkrila da ju je sačekao HAOS! (FOTO)

Starleta Stanija Dobrojević vratila se u Srbiju nakon dugog boravka u Americi, napokon se vratila u Srbiju, a na aerodromu ju je sačekao brat Sani.

Naime, kako su joj se obaveze nagomilale u Srbiji, Stanija je odlučila da spakuje kofere i vrati se, a odmah je sa bratom otišla u Rumu, kod majke Slavice Dobrojević, kako bi sa njima provela vreme, budući da ih nije videla nekoliko meseci.

Stanija je na Instagram profilu objavila fotografiju iz aviona, čime je i najavila povratak u Srbiju.

– U stanu i dalje radno – napisala je Stanija, a potom se oglasila.

– U stanu sam sada trenutno, zatekli ste me, radno je, sa majstorima sam. Pokušavamo da završimo što pre, ostalo je još malo da to izgleda onako kako sam zamislila.

Međutim, Stanija nam je otkrila i da je raskinula sa dečkom Markom Markovićem, samo do sada nije želela da se oglašava na tu temu. Na pitanje u kakvim je odnosima sa Markom i gde se Pablo, njen pas trenutno nalazi, ona je otkrila:

– Iskreno, nisam se oglašavala dok sam bila u Americi na temu temu, ali istina je da Marko i ja više nismo zajedno. Čujemo se, ostali smo u korektnim odnosima i moj Pablo je još uvek kod njega. Ovih dana treba da se vidimo da mi ga preda – izjavila je Stanija. (Kurir.rsI/I.B.)