“ONA JE BOLESNA, TO JE SINDROM…” OGLASILA SE DALILINA NAJBOLJA DRUGARICA IZ SPOLJNOG SVIJETA: Otkrila sve o njoj

Showbizz

“ONA JE BOLESNA, TO JE SINDROM…” OGLASILA SE DALILINA NAJBOLJA DRUGARICA IZ SPOLJNOG SVIJETA: Otkrila sve o njoj

Ovih dana, na meti svih medija, našli su se Dalila Dragojević i Filip Car, koji svojom turbulentnom vezom svakodnevno izazivaju burne reakcije publike.

Naime, na konto svih fizičkih obračuna Dalile i Filipa, ponovo se oglasila njena drugarica Ljuba Pantović, i otkrila šta ona misli o dešavanjima koja su postala sve učestalija i učestalija.

– Jadniju stvar od njihove zadnje tuče nisam vidjela! Da je onako vuče po podu – to je njegova bolest, a mirenje posloke toga je njena bolest. Ozbiljan razgovor ću imati sa Dalilom kad izađe i nadam se da će je biti sramota kad bude vidjela video prikaz svoje “divne veze”, pa da će se osvijestiti nakon toga. To me podsjeća na stokholmski sindrom gdje žrtva pravda zlostavljača, krivi sebe i njega brani. Međutim, sve je to njen izbor tako da je meni još više poražavajuće. Rekli su mi ljudi i da je meni “je* majku” zbog čestitke gdje sam Dalili napisala da cu joj natrljati na nos, i da treba da bude sama. Ako je to rekao (nisam lično čula), onda nek je* svoju mamu koja ga nije vaspitala i pored koje je izrastao u klošara i ženomrsca, u stoku i kolj..ača iz Crkvenice. Ako to nije rekao, onda povlačim riječi – izjavila je Ljuba Patović za “Pink.rs”. (novi.ba)