OGLASILA SE JOVANA NAKON ŠTO JE KARIĆ NAVODNO PREVARIO SA MARIJANOM: Samo 1 rečenicu izgovorila (VIDEO)

Showbizz

OGLASILA SE JOVANA NAKON ŠTO JE KARIĆ NAVODNO PREVARIO SA MARIJANOM: Samo 1 rečenicu izgovorila (VIDEO)

Bivša učesnica “Zadruge” oglasila se povodom aktuelnih dešavanja.

Kao bomba odjeknula je vijest da su pjevačica Marijana Zonjić i Stefan Karić rano jutros u “Zaduzi” imali se*s, što je danas glavna tema na svim društvenim mrežama!

Vatreni fanovi “Zadruge” sve su ispratili – Karićev odlazak u ekonomsko dvorište, poslije nekoliko minuta i Marijanin, a u šteku su se sami zadržali izvjesno vrijeme. Prvo je izašla Marijana, koja je odmah potražila vlažne maramice i otišla u toalet, a poslije nekoliko minuta izašao je i Stefan, što je bilo dovoljno da se podgriju sumnje da su imali vrelu akciju.

Tim povodom, pozvali smo Jovanu Ljubisavljević, Karićevu djevojku. Na pitanje kako komentariše glasine da ju je dečko rano jutros prevario sa Marijanom Zonjić, bivša učesnica “Zadruge” je kratko rekla:

– Gledala sam sve do pola 9 jutros. Ne komentarišem, nemam nikakav komentar, hvala – bilo je sve što je željela da nam kaže, vidno neraspoložena.

Podsjećanja radi, Jovana i Stefan zavoljeli su se u prethodnoj, četvrtoj sezoni “Zadruge”. Iako im mnogi nisu prognozirali mir i sklad u vezi, ljubav im je opstala i tokom ljeta, a kako su i sami rekli, veliki test za njihovu vezu jeste novo razdvajanje koje je uslijedilo – Stefanov ulazak u aktuelnu, petu sezonu “Zadruge”. (novi.ba)