OGLASILA SE DALILINA DRUGARICA ALMA NAKON SKANDALA SINOĆ, OTKRILA SVE NJENE TAJNE: Posebna poruka za Filipa Cara

Showbizz

OGLASILA SE DALILINA DRUGARICA ALMA NAKON SKANDALA SINOĆ, OTKRILA SVE NJENE TAJNE: Posebna poruka za Filipa Cara

Svađe Dalile Dragojević i Filipa Cara su sve učestalije, verbalni obračuni prerasli su u ozbiljne fizičke obr.ačune, davl.jenja, uda,ranja, gađanja svim i svačim, a posljednja svađa dovela je do potpunog nervnog sloma Cara, koji je urnisao Dalilin garderober od bijesa.

Dalilina drugarica Alma se tim povodom oglasila za domaće medije i kaže da je jako razičarana.

⁃ Gledala sam sve, ispratila sam, mi u kući svi gledamo Zadrugu. Pa šta da vam kažem? Da me nervira, nervira me, da me je razočarala jeste, jer je sebi dozvolila da je neki mamlaz muči, ona zaslužuje dečka koji će da je gleda kao malo vode na dlanu. Kakav Filip Car… Smejurija, pokušava nešto da glumi, kao baci dva tanjira i parfem i to je kao snažan muškarac, jadni smo ti mi sa takvim muškarcima – govori Alma i dodaje:

⁃ Ja bih njemu zviznula takvu šamarčinu, ove godine se pokazalo koliki su muškarci nas.ilnici… Samo na žene udaraju, nijedan ne smije muškarca da isprovorica.

Alma za kraj razgovora govori koliko joj je teško bilo kada je gledala razvod Dalile i Dejana:

⁃ Ovo je zaista prvi i poslkednji put da se oglašavam. Ja sam taj dan plakala, nisam mogla da vkjerujem. Ja se nadam da će se oni pomiriti. Ljubav koja je bila između njih je prosto neraskidiva, oni se moraju pomiriti! Ja vkerujem da hoće, sve ovo što se dešava su dvije povrijeđene strane, koje tjeraju inat, ali na kraju biće zajedno – priča Alma. (novi.ba)