OSMAN KARIĆ OBJAVIO ŠOK SLIKU – EVO GDJE SE NALAZI JOVANA MISICA: Da Stefan ovo vidi…

Showbizz

OSMAN KARIĆ OBJAVIO ŠOK SLIKU – EVO GDJE SE NALAZI JOVANA MISICA: Da Stefan ovo vidi…

Iako su oni koji ne podržavaju ljubav nekadašnje misice Jovane Ljubisavljević i zadrugara Stefana Karića javno likovali zbog snimaka koji dokazuju njegovo navodno nevjerstvo na imanju u Šimanovcima, sve je palo u vodu kada su shvatili da to nju nimalo ne dotiče.

Premda se u prvi mah nije oglašavala na društvenim mrežama niti dijelila zajedničke fotografije i snimke, Jovana se naposlijetku vratila tome, a sada je i Osman Karić, Stefanov otac, pokazao svima da je snajka i dalje tu.

Naime, Osman je na Instagramu podijelio video zapis na kom se Ljubisavljevićeva kupa u bazenu porodičnog doma, čime je eksplicitno stavio do znanja da je sve u redu pod njihovim krovom.

Podsetimo, prije nekoliko dana je društvene mreže obišao snimak na kom je moguće vidjeti Karića kako se, pred kamerama pete sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, izdvaja iz društva sa Marijanom Zonjić, te da odlaze u tzv. “štek”. Nekoliko minuta kasnije je isti napustila prvo Marijana, u potrazi za maramicama, a zatim i Stefan, koji tom prilikom nije nosio majicu.

Ovo je poslužilo mnogima kao osnov da misle da se u “mrtvom uglu” do kog ne dopiru kamere desio intimni odnos između njih dvoje, ali nekadašnja misica očigledno ne dijeli njihovo mišljenje. (novi.ba)