NADEŽDA DOŠLA U AMIG SHOW, SVI SU PRIMIJETILI NJENU DRASTIČNU PROMJENU: Blista kao nikad prije

Showbizz

NADEŽDA DOŠLA U AMIG SHOW, SVI SU PRIMIJETILI NJENU DRASTIČNU PROMJENU: Blista kao nikad prije

Otvorila dušu!

U novom izdanju emisije “Amidži šou”, voditelj Ognjen Amidžić ugostio je aktuelnu ekipu sa estrade, među kojima se našla i pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić, koja je svojim izgledom sve ostavila bez daha.

Naime, Nadežda se povukla sa javne scene nakon izlaska iz “Zadruge 4”, kako bi se posvetila porodici, najprije sinu Longu, kojeg je dobila sa bivšim zadrugarom Tomislavom Tomom Panićem.

-Dobro veče i tebi, kao i svim gledaocama Pink televizije. Konačno sam se aktivirala, ovo je samo početak – rekla je Nadežda sa velikim osmijehom na licu, pa nastavila:

-Dosta je bilo mog prekrivanja, tako da sad krećemo onako kako treba. Toma i ja smo super, on mi je velika podrška, tu je sa mnom… On vodi računa o svemu, ko će ako ne on? On mi najviše želi dobro, naš kum mi je menadžer, ali Toma je tu za sve – istakla je Biljićeva.

-Toma je moja najveća podrška, toliko je živaca izgubio sa mnom, toliko mu se divim… Stvarno, bez šale! Počeo je da radi sa mnom zaista temeljno, mislim da se rezultati već vide. Sjeli smo da razgovaramo i rekli: “Ne može više ovako, moramo nešto da mijenjamo, ili ćemo uraditi nešto ili nećemo ništa”. Ja sam sve predala Tomi, moj zadatak je jedino da dođem da otpjevam svoje i da idem kući. Smatram da je tako najpametnije, što manje pričam, to bolje za mene – rekla je pjevačica, pa otkrila da li i dalje žive u Tominom rodnom mjestu:

-Živimo i dalje u Svilajancu. Odlučili smo da se preselimo tamo, ja sam udata žena, prešla sam kod svog supruga. Meni je super tamo, jednostavno prostor nam je veliki, dvorište, imamo svoj mir i kutak i mislim da je to trenutno za naše dijete najbolje. Pomirila sam i sa svekrvom, izgladile smo odnose, sve je u najboljem redu – zaključuje Nadežda u emisiji “Amidži šou”. (novi.ba)