MAJA MARINKOVIĆ I PECA SE NE VRAĆAJU U SRBIJU! Evo gde Raspopović vodi LJUBAVNICU nakon Crne Gore i zbog čega baš idu u OVU ZEMLJU

Showbizz

MAJA MARINKOVIĆ I PECA SE NE VRAĆAJU U SRBIJU! Evo gde Raspopović vodi LJUBAVNICU nakon Crne Gore i zbog čega baš idu u OVU ZEMLJU

Maja Marinković i njen ljubavnik Peca Raspopović, kog je otela najboljoj drugarici Aleksandri Subotić, ne planiraju da se tokom leta vraćaju u Srbiju.

Biznismen iz Novog Sada rešio je da posle Crne Gore odvede trudnu Maju u Italiju, saznaje Informer.

Njih dvoje su uhvaćeni kako se ljube u džakuziju na Zlatiboru, a potom su pobegli na Crnogorsko primorje, odakle će produžiti na dalja putovanja.

– Maja uživa sa Pecom i ne zanimaju je osude javnosti i komentari. Želi da što duže bude sama s njim, bez problema koje bi doneo njihov povratak u Srbiju. Tada bi on morao da se konačno suoči s porodicom, ali i Aleksandrom, s kojom ima jednoipogodišnjeg sina Jovana… Kad je rekao Maji da će posle Crne Gore da produže na odmor u Italiju, oduševila se! Obećao joj je da će zajedno obići Rim, a zatim se spustiti do mora – priča izvor blizak starleti.

Pošto je Marinkovićeva navodno u drugom stanju, Peca je odlučio da joj obezbedi potpuni mir:

– Ne želi da je iko uznemirava, već samo da uživa. Zato će otići u Italiju, gde neće biti ljudi koji će im prilaziti na ulici kad ih prepoznaju, pa će moći da se opuste. (Kurir.rs/Informer)