OVAKO JE MAJA MORALISALA LUNI! Đoganijeva bila sa oženjenim Slobom, a Maja joj tada poručila: Ugledaj se na mene, kakva si SRAMOTA

Showbizz

OVAKO JE MAJA MORALISALA LUNI! Đoganijeva bila sa oženjenim Slobom, a Maja joj tada poručila: Ugledaj se na mene, kakva si SRAMOTA

Maja Marinković u centru je skandala od kada se saznalo da je u vezi sa nevenčanim suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić, Pecom Raspopovićem.

Iako je sada označavaju kao dežurnu otimačicu muževa, nekada je Maja drugu priču pričala i držala predavanje Luni Đogani.

Naime, Maja je pre nekoliko godina Luni, koja je ušla u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem, držala predavanja:

– Ti trebaš da se ugledaš na mene. Sramota! Ja sam bila sa slobodnim dečkom! – vikala je Maja u “Zadruzi 1” dok se svađala s Lunom.

Međutim, starleta sada drugu “pesmu peva” i tvrdi da Aleksandri i Peci ništa nije poremetila:

– Ne plašim se da će me Peca prevariti, sigurna sam u našu ljubav. Kako mene neko može da prevari kad ovako izgledam?! Žao mi je Aleksandre što je sve ovako ispalo… Ma nisam ja njima ništa pokvarila. Kako mogu da pokvarim nešto što je već bilo pokvareno?! Ne mislim da je u redu jer smo bile bliske, ali Peca i ja nismo mogli protiv svojih emocija…- kazala je Maja za Informer. (kurir.rs)

https://www.tiktok.com/@moviesmusiclife/video/7122382631949454597