“Svako jutro PIJE VODU SA OVIM SASTOJKOM” Pjevač se istopio! Za dva mjeseca SKINUO 8 KILOGRAMA, ovo je njegova tajna

Ispovijesti

“Svako jutro PIJE VODU SA OVIM SASTOJKOM” Pjevač se istopio! Za dva mjeseca SKINUO 8 KILOGRAMA, ovo je njegova tajna

Pjevač Saša Kapor za dva mjeseca smršao je osam kilograma, a sada je otkrio kako je to uspio. Kako kaže, ne planira tu da se zaustavi.

– Prethodnih godina sam se opustio više nego inače zbog ijcele ove situacije sa korona virusom. Iskreno, dok je pandemija bila u punim jeku, najviše sam vodio računa o “mentalnoj higijeni”, a fizički izgled sam stavio u drugi plan. Ali onda sam vidio da sam pretjerao i riješio sam da probušim kašiku. Posljednja dva mjeseca sam se ozbiljno aktivirao i polako se vraćam u formu – priča Kapor za Informer i priznaje da mu je sve to teško palo jer je veliki gurman:

– Sve jedem i ne biram. I kada pazim šta jedem, ne mogu da budem na strogim dijetama, nego izbacim hljeb, slatkiše. Onda jedem mnogo proteina i salate u neograničenim količinama i na taj način se stešem. I fizički sam se dosta aktivirao. Kombinujem teretanu i kros fit.

Saša kaže da je najviše kilograma imao kada se prijavio za “Zvezde Granda”, takmičenje koje ga je i proslavilo:

– Kao klinac i tinejdžer bio sam buckastiji, ali mi to tada nije smetalo. Najgojazniji sam bio u početku takmičenja “Zvezde Granda”, ali sam uspio kasnije da smršam. Nisam opterećen kilažom, ali naravno da se mnogo bolje osjećam kada sam fit, imam više snage i energije za sve. Na svu sreću, nikada nisam imao problema sa zdravljem zbog viška kilograma.

Trik savjet: Voda sa limunom je odlična stvar za topljenje masti

Doručak: Kajgana sa povrćem i salata

Ručak: Tartar biftek sa maslacem i tost hleb

Večera: Tunjevina sa zelenom salatom i lukom (novi.ba)