JOVANA, DRAGA, NISU TI OVO PAROVI DA BUDEŠ CIRKUZANTKINJA! Maja Marinković urniše voditeljku, objavila njenu fotku iz programa!

Showbizz

JOVANA, DRAGA, NISU TI OVO PAROVI DA BUDEŠ CIRKUZANTKINJA! Maja Marinković urniše voditeljku, objavila njenu fotku iz programa!

Starleta Maja Marinović ne prestaje da vređa voditeljku Jovanu Jeremić otkako je njenu preljubu Jovana okarakterisala kao nemoralan čin.

Maji, koja je izdala najbolju drugaricu Aleksandru Subotić i “smuvala” njenog partnera Pecu, nije se dopalo šta Jovana priča o njoj. Marinkovićeva je sada objavila Jovaninu fotografiju iz programa i napisala joj uvredljivu poruku na Instagramu.

“Poštovanje dame i gospodo, ukoliko želite da vam pod bude perfektno cist, možete kontaktirati Jovanu Jeremić, koja uredno čisti podove po studiju. Pored nje, čistačice vam uopšte nisu ni potrebne. Kako neko kaže “ekstremno moćniji”, ne znam da li to misle kada ih zavedu svetla velikoga grada, kada iz rupe dođu na najgledaniju televiziju, a onda istu ne poštuju, brukajući ih svojom pojavom, pa bih joj poručila: Jovana, draga, to ti nisu “Parovi”. Navikla je tamo da bude cirkuzantkinja, pa misli ovde je tako, malo si se zavozala”, napisala je Maja.

– Maja mora da shvati da se ne hvata u koštac sa ljudima koji su ekstremno moćniji od nje u svakom pogledu, a pre svega retorički i da kao sistem u borbi protiv svog protivnika ne treba da koristi laž, jer to može skupo da je košta. Ispada smešna – pričala je voditeljka o Maji nedavno (Kurir.rs/K.Đ.)