BUKTI RAT MAJE I JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka zapušila usta starleti, žestoko je SPUSTILA: U moju rupu su stavljali samo pravi!

Showbizz

BUKTI RAT MAJE I JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka zapušila usta starleti, žestoko je SPUSTILA: U moju rupu su stavljali samo pravi!

Bivša Zadrugarka Maja Marinković našla se u centru skandala nakon što je priznala vezu s bivšim izabranikom nekadašnje drugarice Aleksandre Subotić, Predragom Pecom Raspopovićem.

Nakon toga, oglasile su se neke od javnih ličnosti, a među njima je bila i Jovana Jeremić koja je poručila da je Marinkovićeva “pala u njenim očima”, kao i da je “Maja je došla iz rupe u koju nije ubacio samo onaj ko nije hteo”.

Maja joj je odgovorila na Instagramu, ali ni Jovana joj nije ostala dužna, pa se tim povodom oglasila za Kurir.

“Slika govori više od 1.000 reči! U moju rupu ko je želeo nije ga stavio, a u tvoju niko nikada nije želeo ni da ga stavi s obzirom na to da si nakaza sa telećom glavom”, napisala je Maja, a Jovana joj je odgovorila:

“Maja je mnogo povređena i izrevoltirana zbog moje izjave “Jednom k*rva uvek k*rva” u kojoj se pronašla. U moju rupu su stavljali samo pravi, zato ih nije bilo puno, jer pravih je samo malo, retki pronađu retke”, rekla je Jovana i dodala:

“Što se teleće glave tiče, ja napominjem, ko mi kaže pa se i ne ljutim. Moja glava je krasila sve naslovne strane, u prvom planu kada je prikazivanje šera u pitanju, a Majina samo kada se govorilo o promiskuitetu i nemoralnosti”, zaključila je Jovana. (Kurir.rs/M.M.)