DALILA I DEJAN PODELILI SVU IMOVINU! Njoj ostala kuća u Šepku, Jutjub kanal i pas, a evo šta je samo pripalo Dragojeviću!

Showbizz

DALILA I DEJAN PODELILI SVU IMOVINU! Njoj ostala kuća u Šepku, Jutjub kanal i pas, a evo šta je samo pripalo Dragojeviću!

Dalila i Dejan Dragojević rešili su da konačno podele imovinu! Par koji je podneo papire za razvod u “Zadruzi 5” uspeo je da se dogovori oko toga kome će šta pripasti posle pet godina braka.

Kuća u Gornjem Šepku, Jutjub kanal od kog su zarađivali na hiljade evra i pas Tedi ostaće Dalili, dok će Dejan dobiti samo automobil.

– Kuću u Gornjem Šepku su zajedno gradili i oboje su ulagali novac u nju. Pošto je sazidana na placu Dalilinog oca, dogovorili su se da posle razvoda pripadne njoj. Dejan joj je prepustio i Jutjub kanal od kog su živeli prethodnih godina, a rešio je i da joj vrati psa Tedija, kog je, dok su bili u “Zadruzi”, čuvao njegov otac Goran. Tražio joj je samo automobil, koji je kupio od novca koji je zaradio u “Parovima” – priča izvor blizak bivšim supružnicima.

sagovornik podseća da su Dalila i Dejan sve vreme trajanja “Zadruge” bili zvanično u braku, ali otkriva da su uspeli da se dogovore i oko podele honorara i nagrada koje su zaradili u rijalitiju:

– Rešili su da svako zadrži svoj novac. Dalili će posle razvoda ostati montažna kuća koju je osvojila kao drugoplasirana takmičarka “Zadruge 5”, dok će Deki, pored honorara, zadržati i 50.000 evra koje je dobio kao pobednik.

Čekaju ga ključevi

Da su podelili imovinu koju su zajedno stekli u braku, potvrđuje i Dejan Dragojević.

– Ne želim ništa od Dalile! Ostavio sam joj kuću, Jutjub kanal, a vraćam joj i psa. Tediju smo izvadili pasoš i uskoro ćemo ga poslati u Gornji Šepak. Jedino sam joj tražio automobil, koji sam ja kupio – kaže Deki, dok njegova bivša supruga dodaje:

– Kuću sam gradila s mnogo ljubavi i ne dam je nikome. Da je tražio deo, isplatila bih mu pare, ali je rekao da je ne želi. Tražio je samo auto, to je i dobio. Uskoro će poslati nekog po njega u Gornji Šepak. Ključevi ga čekaju!

Car: Bio sam Dalilina i Dejanova rijaliti igra

Filip Car tvrdi da je bio Dalilina i Dejanova rijaliti igra, koja se otrgla kontroli! On je, gostujući u emisiji “Narod pita”, rekao da su bivši supružnici pokušali da ga iskoriste kako bi bili glavna tema u “Zadruzi”.

– Njih dvoje su mi oduvek bili čudni i sumnjivi! Oni su ozbiljni rijaliti igrači i siguran sam da je sve počelo kao njihova igra, ali se onda Dalila zaljubila u mene. Kako i ne bi! Svaka devojka koja mi se približi odlepi za mnom – ispričao je Filip, koji je u Pinkovoj emisiji gostovao sa devojkama s kojima je varao Dalilu u “Zadruzi” – Anom Jovanović i Sanjom Grujić! (kurir.rs)