Začuli se krici i zapomaganja između dve zgrade, a kad su vatrogasci došli, zatekli su nestvaran prizor!

Svijet

Začuli se krici i zapomaganja između dve zgrade, a kad su vatrogasci došli, zatekli su nestvaran prizor!

G*la žena zaglavila se u utorak između dve zgrade u Kaliforniji, što je izazvalo bizarno dvosatno spasavanje, navodi se u izveštaju policije i spasilačkih službi.

Neidentifikovana žena viđena je na snimcima kako leži na zemlji bez odeće, stisnuta u prostor širok oko osam centimetara između industrijskih zgrada u gradu Santa Ana.

Prema snimcima koji su objavili tamošnji mediji, a koji se verovatno načinjeni dronom, vidi se samo žensko telo, cipele i tetovaža na leđima, dok je nesrećna žena bila okrenuta glavom nadole.

I dalje se utvrđuje kako je dospela na to mesto, kao i na koji način je, suprotno svim zakonima fizike, stala na tako mali prostor.

– Nismo sigurni kako se našla na ovom mestu. Trenutno je to misterija za sve nas – rekao je kapeta vatrgoasne jedinice uprave okruga Orandž, Tang Nguien za KTLA.

Spasioci su primili poziv za hitnu intervenciju oko 14 časova po lokalnom vremenu, kada su radnici začuli jezive krikove i pozive u pomoć.

– Počela je da vrišti kada nas je čula. Nastavila je i nije prestajala. Uspaničili smo se i pozvali smo policiju. Kada su spasioci došli, popeli smo se na krov da vidimo šta se događa i odozgo videli ženu kako leži potrbuške, potpuno g*la – naveo je Džim Kejhil, vlasnik jedne od zgrada, prenosi Njujork Post.

Video snicmi koje je najpre na Tviteru objavila vatrgoasna služba prikazuju spasioce kako prave rupu i probijaju kroz gusti beton kako bi dospeli do teško pristupačnog dela na kom se žena nalazila.

Spasavanje je trajalo dva sata, nakon čega je ova dama oslobođena.

– Nakon oprezne i teške akcije, vatrogasci su uspeli da spasu žrtvu. Lekari će sada provceniti njeno stanje, a u narednih nekoliko dana saznaće se kako je dospela u ovaj prosto – zaključili su iz vatrgoasne službe. (objektiv.rs)