Čudesni napitak iz kineske medicine – Eliminiše otrove iz tijela: Treba vam samo 3 sastojka i odličan je za krv i imunitet

Zdravlje

Čudesni napitak iz kineske medicine – Eliminiše otrove iz tijela: Treba vam samo 3 sastojka i odličan je za krv i imunitet

Poznati napitak iz prirodne koineske medicine – njegova 3 sastojka izbacuju toksine iz tijela!

Stari recept iz kineske prirodne medicine za detok napitak koji čisti organizam od toksina, a potrebna su vam samo 3 sastojka. Pozitivno utiče na očuvanje zdravlja jetre, bubrega i pankreasa, a preporučuje se i za jačanje cjelokupnog imunološkog sistema.

U sastavu ima cveklu koja je sjajan prirodni lijek za anemiju, Ima pozitivan efekat na crijevnu mikrofloru i metabolizam, pa se može korisiti i u cilju gubljenja kilograma i masnih naslaga.

Recept je vrlo jednostavan.

– Potrena vam je jedna manja cvekla, dvije mrkve i jedna jabuka. Važno je da namirnice budu organskog porijekla. Oljuštite i očistite sve sastojke, isjeckajte ih, a zatim ubacite u blender i mutite dok ne dobijete jedinstvenu kašu. Ukoliko volite, možete dodati i malo vode kako napitak ne bi bio previše gust.

Namirnice iz ovog napitka pune su vitamina, minerala i antioksidanata i savršen su način da poboljšate proces detoksikacije. Preporučuje se da ga pijete ujutru na prazan stomak, ali pravi efekat će imati ako ga konzumirate bar nedelju dana svakog jutra, piše Love sensa. (novi.ba)