Sanja Kužet otkrila svoju dijetu, zbog ovoga je mršavica cijeli život: Kilogrami se samo top – koža utegnuta bez teretane

Showbizz

Sanja Kužet otkrila svoju dijetu, zbog ovoga je mršavica cijeli život: Kilogrami se samo top – koža utegnuta bez teretane

Voditeljka Sanja Kužet otkriva da nije oduvijek imala savršenu liniju. Kako ističe, zahvaljujući praviInoj ishrani i rekreaciji smršala je 18 kilograma.

– Izbacila sam hljeb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko voljela. Vjerujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, vidjet ćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled – kaže Sanja na početku razgovora i dodaje da je iz jelovnika izbacila i slatko.

– Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osjetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super.

Sanja napominje da osim što pazi šta jede, ona vrijedno i trenira:

– Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vježbam i budem u dobroj formi.

Voditeljka se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali je uspjela da povrati djevojačku figuru.

– Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, poslije šest mjeseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lijepo rasporedi i ne bude toliko primjetno – priča Sanja, piše “Kurir“. (haber.ba)