Saša Popović nedavno kupio dva luksuzna stana i dva automobila, a tek da čujete cijenu: Od cifre boli glava!

Showbizz

Saša Popović nedavno kupio dva luksuzna stana i dva automobila, a tek da čujete cijenu: Od cifre boli glava!

Doskorašnji suvlasnik “Grand produkcije” na ovaj potez se odlučio jer često putuje do Opatije, pa će mu ubuduće biti mnogo jeftinije da se vozi na struju nego da troši pare za gorivo

Saša Popović kupio je dva automobila na električni pogon marke BMW, čija je ukupna vrijednost 200.000 dolara, saznaje Kurir.

Izgleda da je doskorašnji suvlasnik “Granda” odlučio da pare od prodaje kompanije, za koju je dobio blizu 15 miliona evra, troši isključivo na luksuz i uživanje u zasluženoj penziji. Otkako se povukao sa čela najveće muzičke produkcije, malo-malo pa čujemo da je nešto kupio ili da je novac investirao u neki biznis, što ranije nije bio slučaj. On je godinama bio posvećen “Grandu” i upravljao je svakim segmentom firme, pa mu je malo vremena ostajalo za sebe.

Zato je sad došlo drugo vreme za njega. Pre nekoliko godina postao je vlasnik stana u Opatiji, gde odlazi vrlo često, čak nekad i na dva-tri dana kad ima slobodne termine u snimanju emisija “Zvezde Granda”. Uzimajući u obzir da je to hrvatsko letovalište udaljeno od Beograda oko 560 kilometara i da mu svaki put treba pozamašna svota novca samo sa gorivo, ne čudi nas Sašin potez koji je nedavno napravio.

Kako se saznalo od izvora bliskog jednom od najmoćnijih ljudi u šou-biznisu, on je kupio dva automobila na električni pogon. U pitanju su luksuzne mašine marke BMW, čija je vrednost na tržištu oko 100.000 dolara. Dakle, Popović je za ovaj luksuz dao dvesta hiljada dolara, što je oko 166.000 evra. Jedna kola biće stalno u Beogradu na raspolaganju njegovoj porodici, supruzi Snežani, ćerki Aleksandri i sinu Danijelu, dok će druga koristiti samo Saša, i to za putovanja do Opatije. Osim po glamuroznom dizajnu, ove automobile ubuduće ćemo na ulicama lako prepoznavati i po registraciji, jer je Popović na tablicama stavio svoje inicijale SP. (novi.ba)