Dok je ručala, kroz prozor je videla da joj se neko zakucao u auto: Naredni potez vozača ju je frapirao

Svijet

Dok je ručala, kroz prozor je videla da joj se neko zakucao u auto: Naredni potez vozača ju je frapirao

Šantel Hehter ručala je u društvu supruga i ćerkice kada joj je u jednom momentu prišao konobar da je obavesti o nezgodi na parkingu.

Nakon što joj je rekao da se neko zakucao u njen auto, Šantel je istrčala napolje zatekavši tamo stariju ženu kojoj su se ruke tresle od uzbuđenja, kao i jednu 40-godišnjakinju – njenu ćerku.

Žene su joj se silno izvinjavale za štetu ponudivši joj besplatan ručak pošto nisu imale više novca kod sebe.

– Bilo mi ih je žao. Videla sam da su uzrujane kao i da šteta nije ogromna na automobilu, pa sam im samo rekla da idu dalje, baš kao što ću i ja. Starijoj ženi koja je bila vozač, bilo je toliko neprijatno da je mucala od uzbuđenja. Mlađa se izvinjavala i klanjala mi se na gestu – kaže Šantel.

Ono što joj se potom dogodilo, vratilo joj je veru u ljude.

– Mislila sam da nema puno ljudi koji su kao i ja spremni da uvek oproste, zaborave i pre svega, vole sve oko sebe. Te žene ostavile su mi cveće na kolima koje su kupile, ali i poruku u kojoj je stajalo: ‘Hvala vam do neba što ste oprostili mojoj majci. Izgubila je muža u decembru i od tada nikako da se oporavi’. Rasplakala sam se, čak je i moj suprug bio u šoku. Oduvek sam smatrala da se sve dešava s razlogom, ali da u srcu uvek morate imati dovoljno prostora da oprostite – rekla je Šantel iz Sautporta u Engleskoj. (objektiv.rs)