DALILA OD FANOVA DOBILA 1.000 €, CAR ZAPENIO! DRAGOJEVIĆKA UZVRATILA: Uzela sam, pa ŠTA?! Podržao me i tvoj OTAC (VIDEO)

Showbizz

DALILA OD FANOVA DOBILA 1.000 €, CAR ZAPENIO! DRAGOJEVIĆKA UZVRATILA: Uzela sam, pa ŠTA?! Podržao me i tvoj OTAC (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car svađali su se usred emisije, a tom prilikom on je otkrio da je Dalila od zajedničke podrške uzela pare.

Dragojevićka je istakla da ju je podržao i Filipov otac.

– Dalila, pošto se hvališ zbog auta celo veče. Ti koja si jako, ovako… Jesi li dobila 1.000 evra od grupe koje nas podržavaju. Velika gospođa sa automobilom. Jesi li sada na reklamama pretila meni? Od prvog minuta si krenuo da me provociraš. Provela je sa mnom deset meseci, ona je mene zavoela i ja sam nju. Tek kada sam izašao iz rijaltija, ja sam upoznao pravu Dalilu. Moja porodica nije rekla ništa – rekao je Car.

– Da, čula sam se sa njegovim tatom i njegov tata me je podržao. On me vuče za jezik i prvi me provocira – dobacuje Dalila.

– Spavaj mirno majko, ne može ova sotona da preti meni. Umrla je od srama kada je otišla u etno selo. Ovo je dno dna od osobe! Da mene ona rugla od njene porodice napadaju i vređaju. Ja sam sa njom završio svoj odnos i rekao joj da ide svojim putem. Bavim se sobom i ne zanima me ona, niti njen život. Šta će ona da radi, mene to ne zanima. Znam koga sam zapratio i šta sam zapratio. Ona je sve o sebi ispričala. Ona, njeno društvo i njene provokacije… Od zla smršala 20 kilograma. I kao, mene će da provocira. Od večers, ne postoji ni jedna grupa koja ima jednu njenu sliku. Ej, ti nekoga da prozivaš, nečiju porodicu da diraš. Ona se pere preko mene, ja sam uradila ovo, uradila ono. Nema ko se nije popeo na nju. Što im nije vratila 1000 eura kada je uzela automobil. Sa takvim zlom sam bio. Meni je čovek hteo da nam uzme stan, ja sam rekao da nema potrebe. Ona za plac tražila od ljudi. Nisi tatu nazvala i uzela svoje pare. Fanovi, ovako, evo ne treba ni ovo. Izgledala je kao ovca ispred neke kuće. Dejan je ušao kao klinac. Ona je našla nekog sa kim će da se dopisuje. Vrati Dejanu auto, vrati Dejanu kuću. Uzela Marijanu pa kao nju pohvalila Husi. Filip Car nikoga ne provocira, niti bilo koga prvi dira – vikao je Car.

– Da ste njemu poslali 1.000 eura, on bi ih prokockao. Filip je beogradska sprdnja. Ja nikoga neću vređati na kontu fizičkog izgleda – rekla je Dalila.

– Dalila, da li poznaješ ljude od kojih si uzela novac? – upitala je gledateljka.

– Ne. Mene su nazvali i rekli su da ih zovem ako mi treba bilo šta, ona mi je poslala, ja nisam ni znala koliko je – rekla je Dalila.

– Još pazi, da ne kaže meni, i da prikrije to, a to je zajednička podrška – rekao je Car.

– Nećemo da se raspravljemo oko 1000 evra, upravo će biti Filipu vraćeno jer mene niko da urniše neće – rekla je Dalila i izvadila pare.

– On je taj koji je prvi udario na porodice, a rekao je da neće – rekla je gledateljka.

– Htela sam da mu dam pare ali ipak nemam. Evo meni fali 950 evra – rekla je Dalila. (Kurir.rs/K.Đ.)