Home Zanimljivosti Devojka ugledala starca kako čisti ulice da bi preživeo: Uradila je nešto...

Devojka ugledala starca kako čisti ulice da bi preživeo: Uradila je nešto što je mnoge dirnulo!

272
0

Devojka ugledala starca kako čisti ulice da bi preživeo: Uradila je nešto što je mnoge dirnulo!

Stariji gospodin, Latinomarikanac po imenu Grigorio, čistio je ulice u SAD-u kako bi zarađivao za hleb, a imajući u vidu da ne zna engleski jezik, to mu je bio jedan od retkih poslova koje je mogao da radi i da zarađuje da bi se prehranio.

Njegov život se, međutim, promenio kada ga je spazila devojka po imenu Keni, koja je njegov slučaj podelila na TikToku.

Prema njenim rečima, dok je prolazila ulicom, ugledala je starijeg gospodina i bila vrlo iznenađena imajući u vidu da je to izuzetno težak za čoveka njegovih godina koji se teško kreće, a mora da bude na ulici i po sunci i po kiši.

Iz razgovora sa njim zaključila je da mora da radi jer u SAD-u nije stekao uslove za penziju, a priča ju je prilično dirnula da je odlučila da prikupi novac kako bi mu obezbedila život dostojan čoveku njegovih godina.

Posle nekoliko dana prikupila je čak 40.000 dolara koje je poklonila ovom gospodinu, koji će sa tom sumom novca moći adekvatno da živi.

Snimak je vrlo brzo postao viralan i dirnuo je mnoge korisnike interneta širom sveta.

Zahvaljujući dobroduđnoj Keni, gospodin Gregorio moći će konačno da se ratosilja teških poslova i da svoju starost provede sa najmilijima. (objektiv.rs)

Previous articleRecept koji svaka žena treba da zna: Uklanja sve neugodne mirise, smanjuje sekret, koristi se za liječenje mioma i cisti
Next article9 znakova na tijelu ukazuju da imate krvni ugrušak: Može doći do vašeg srca i pluća, reagujte odmah!