Tata je pustio pit bulla od 45 kilograma da spava u krevetiću s djevojčicom, a onda snimio nešto nevjerojatno

Zanimljivosti

Tata je pustio pit bulla od 45 kilograma da spava u krevetiću s djevojčicom, a onda snimio nešto nevjerojatno

Svi mi ponekad osjećamo strah. Tijekom takvih vremena teško je ne biti nervozan. Jedan od najčešćih rezultata nervoze kod ljudi jest nedostatak sna. Osoba koja je u strahu će se bojati zaspati kako joj se nešto ne bi dogodilo dok spava.

Tako se sigurno osjećala malena Adalynn, Ady, kada je veliki potres zahvatio njihovu kuću na Aljasci. Nakon katastrofe, ona nije više mogla spavati sama. No, našla je način da se prilagodi uz pomoć obiteljskog pit bulla – Furyja.

Nakon što je užasan potres zahvatio Aljasku, Kyle Leary i njegova obitelj su bili zahvalni što su na sigurnom. No, nitko nije ostao nezahvaćen strahom. Čak ni njegova malena kćer, Ady, nije bila sigurna od straha i traume zbog tog događaja.

Jedan od dokaza za to je njezina nemogućnost spavanja bez ikoga. Bojala se zatvoriti oči preko noći ako nitko nije bio pokraj nje. Ady je tada pozvala Furyja, njezinog najboljeg prijatelja i čuvara, da legne pokraj nje.

Snimka koju je snimio Kyle koristeći kameru u Adynoj sobi pokazuje kako se djevojčica jako potrudila da Furyju bude udobno da ga je čak pokrila dekicom. Ušuškavala je psa prije spavanja, a čini se da se na taj način smirivala i polako usnivala.

Kada je Kyle objavio snimku na Facebooku, nisu svi bili oduševljeni idejom da maleno dijete spava pokraj psa od 45 kilograma. Neki su čak rekli da je sve to jako slatko, ali ne bi tako sami postupili.

Unatoč raznim komentarima, Kyle ne popušta u mišljenju da Fury „nije samo životinja“ te da zna će on nikada ne bi naudio Ady. Zapravo, on vjeruje da će Fury pomagati Ady te da će ju uvijek paziti i štititi.

Iz snimke je potpuno jasno koliko Ady voli svog psa. Pogotovo kada ga je ušuškala u krevet kako bi mu bilo toplo i lijepo.

Ljubav ovog djeteta prema psu je zaista divna te ju treba vidjeti svojim očima. (magazin.ba)