Sa 16 kopao kanale, čistio, a sad uživa u vili od 2 miliona €: Haris Džinović nekad je sastavljao kraj s krajem!

Showbizz

Sa 16 kopao kanale, čistio, a sad uživa u vili od 2 miliona €: Haris Džinović nekad je sastavljao kraj s krajem!

Pjevač Haris Džinović danas je jedan od najuspješnijih pjevača na našoj javnoj sceni, međutim, nije uvijek bilo tako. Džinović je otkrio šta je sve radio u životu da bi preživio.

Prije nego što je počeo profesionalno da se bavi pjevanjem, Haris je čak kopao i kanale.

– Imao sam 16 godina kada sam počeo da zarađujem. Tada sam svirao u jednom folklornom društvu i za to primao platu. Ali sam se istovremeno bavio raznim drugim poslovima. Čistio, kopao kanale, ma svašta sam radio u životu. Čak sam prodavao i novogodišnje čestitke.

Kupovao sam ih u Italiji i onda ih ovdje preprodavao – ispričao je Džinović koji tvrdi da mu je taj period ostao u lijepom sjećanju. – Bilo je tu lijepih para. Od tih poslova sam skupljao novac za skijanje.

Pjevač se u mladosti dugo dvoumio oko toga da li da se bavi muzikom ili sportom.

– Talenat je presudio da se fokusiram na muziku. Govorili su mi da treba da se posvetim pjevanju, ali ja sam tada više volio fudbal. I on me je nekoliko godina odvlačio od pjevanja. Međutim, vratio sam se muzici jer nisam bio dovoljno talentovan da bih postao uspješan fudbaler. Nisam bio predodređen za to. odlučio sam se za ono što mi je lakše i veći merak, a donosi mi sigurniju budućnost i veću zaradu – rekao je Haris.

Podsjetimo, Džinović se nedavno uselio u velelepnu vilu od 900 kvadratnih metara na Senjaku, koju je gradio četiri godine i navodno potrošio 2 miliona eura. U kući je urađena teretana, sala za proslave, spa centar, a u dvorištu je napravljen i bazen.  (24sedam.rs)