Japanska dijeta Milice Pavlović: Pjevačica smršala 10 kilograma, evo šta je jela svaki dan

Zdravlje

Japanska dijeta Milice Pavlović: Pjevačica smršala 10 kilograma, evo šta je jela svaki dan

Milica Pavlović pleni figurom a mnogima nije uopšte jasno zašto je ona uopšte morala na dijetu. Međutim, činjenica je da je posljednjih mjeseci više bila manekenka nego pjevačica, s obzirom na sva ograničenja koja je nametnula borba protiv epidemije korona virusa.

Ako je suditi po njenom Instagram profilu, Milica je postigla i manekensku liniju a kaže da je to zahvaljujući japanskoj dijeti. Nju su joj preporučili prijatelji, detalje je našla na Internetu ali se ipak, prije projmene ishrane, konsultovala sa ljekarima.

To i vama savjetujemo, jer svaka nagla redukcija kalorija može da izazove potres u organizmu. U Miličinoj dijeti, kako je ispričala za Story, za doručak se jedu čak tri banane, a uz njih se smije piti samo voda ili eventualno, čaša nemasnog mlijeka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Za ručak, imate izbor između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne tjestenine sa paradajz sosom, dok je za ručak grilovana ćuretina ili riba. Samo dvije salate su u meniju – ili zelena ili kupus salata, a njih možete jesti uz bilo koji obrok, prenosi “Lepa i Srećna”. (novi.ba)