Maja i Janjuš se mire u rijalitiju? Bivši ljubavnici ulaze u Zadrugu 5, a Marinkovićka skovala super plan da ga opet zavede!

Showbizz

Maja i Janjuš se mire u rijalitiju? Bivši ljubavnici ulaze u Zadrugu 5, a Marinkovićka skovala super plan da ga opet zavede!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš raskinuli su u finalu posljednje sezone Zadruge pred milionima gledalaca, a sada će dobiti novu šansu da se pomire! Par se rastao pošto se Janjuš žestoko izvrijeđao sa Majinim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem.

– Maja i Janjuš stalno su pravili skandale, svađali se, psovali, tukli, štipali, polivali vodom… Pošto se Janjuš javno kune da nikada više neće biti sa Majom, produkcija je riješila da ga stavi na veliki test. Pozvali su ih oboje da uđu u narednu sezonu i pred kamerama Pinka riješe sve što imaju – priča izvor.

– Oboje su pristali, jer im je to trenutno jedini način da dođu do novca. Sigurno je da će se Maja i Janjuš sto puta miriti i raskidati. Oboje su potpisali ugovor, a dok ne udu u novu sezonu, planiraju da se posvete sebi.

– Janjuš želi da cijelo ljeto provede sa kćerkom Krunom. Takođe i da riješi probleme sa bivšom suprugom Enom, koja želi da mu uzme starateljstvo nad djevojčicom. Maja će iskoristiti slobodno vrijeme do septembra da ode na „remont” lica i tijela, kao što je uradila i pred „Zadrugu 4″.

Pored lica, planira da zamijeni silikone u grudima, kao i da uveća g.zu – kaže sagovorniki dodaje da je starleta spremna da se bori za ljubav, iako zbog oca to ne smije javno da prizna.

– Kad je pregovarala, prvo ih je pitala da li Janjuš ulazi i čim je dobila potvrdan odgovor, odmah je pristala! Planira da bude ljepša nego ikad i da ga opet za zavede. Voli ga kao Boga i svako veče plače jer je rekao da ne želi više nikad da je vidi!

Bivši sportista nije htio da potvrdi da ulazi u rijaliti, već je diplomatski poručio da njegov povratak pred kamere zavisi od porodične situacije.

– Ako riješim privatne probleme, što da ne. Maja me više ne interesuje – kaže Janjuš, a i Marinkovićeva rado vidi sebe u petoj sezoni: – Naravno da bih ponovo ušla! Janjuša volim, ali ne mogu da mu oprostim sva poniženja i to što se svađao sa ocem. (ekskluziva.ba/informer)