Svađa na estradi – Jana o sukobu sa Stojom: Ona sedi na jednom, a ja na drugom kraju stola! Ni pogledi nam se ne sreću…

Showbizz

Svađa na estradi – Jana o sukobu sa Stojom: Ona sedi na jednom, a ja na drugom kraju stola! Ni pogledi nam se ne sreću…

Pevačica Jana Todorović progovorila je o sukobu kojim ima sa dve koleginice sa estrade – Stojankom Novaković Stojom i Svetlanom Sekom Aleksić.

Jana je otkrila istinu o odnosima sa koleginicama.

“Što se tiče Seke Aleksić, ona i ja smo u odličnim odnosima. Tu je bilo došlo do nesporazuma kada je ona snimila pesme, koje su prvenstveno meni bile namenjene. Ali nas dve smo to odmah rešile. Ona tu ništa nije kriva, čak je najviše kriv onaj ko je ponudio pesmu i meni i njoj”, rekla je Jana u “Sceniranju”, dok kada je u pitanju njen odnos sa Stojom, stvar je malo drugačija.

Njih dve su, naime, nekad bile u dobrim odnosima, što već duže vreme nije slučaj.

“Nas dve smo i nastupale zajedno, dosta smo se viđale i ona je samo prestala da se javlja. Moguće da je neko nešto rekao, ali mene to ne zanima. Pitala sam Ivana (supruga) da mi kaže šta se desilo, rekao mi je: ‘Dobro u redu je’. Možda joj nešto smeta kod mene, ali nema razloga ona je ozbiljna pevačina, nema razloga za ljubomoru. Mi često radimo zajedno, ona sedi na jednoj strani stola, a ja na drugoj tako da nemamo komunikaciju, čak nam se ni pogledi ne sretni. Ja ne znam šta se tu desilo, ako je nešto do mene, nemam problem da se izvinim, ali stvarno ne znam zašto je prestala da se javlja”, rekla je Jana i dodala da bi i želela da nastavi i dalje da sarađuje sa Stojom. (mondo.rs)