Home Svijet Otkriven uzrok smrti mladića (24) na svetom Stefanu: Ovo je Vladimir koji...

Otkriven uzrok smrti mladića (24) na svetom Stefanu: Ovo je Vladimir koji je pronađen mrtav u apartmanu

372
0

Otkriven uzrok smrti mladića (24) na svetom Stefanu: Ovo je Vladimir koji je pronađen mrtav u apartmanu

Obdukcija tijela mladića iz Krupe na Vrbasu Vladimira T. (24), pokazaće tačan uzrok njegove smrti. On je bez znakova života pronađen u apartmanu na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, gdje je s prijateljima bio na ljetovanju.

Kako je otkrio izvor iz crnogorske policije koji je blizak istrazi, zahvaljujući prvom pregledu mladićevog tijela utvrđeno je da je njegova smrt nastupila od gušenja uslijed povraćanja. Na telu nisu uočeni tragovi nasilja, ali će i pored toga biti sprovedena opsežna istraga.

Poznato je da je uoči kobnog događaja Vladimir je bio na zabavi sa svojim prijateljima i sa još nekoliko mlađih osoba iz susjednih apartmana koji su smešteni u naselju Šumet na Svetom Stefanu.

Prijatelji Vladimira već su dali izjave inspektorima u policijskoj stanici u svojstvu građana. Pored njih, saslušane su i turistkinje iz Srbije koje su bile u susednom apartmanu. (novi.ba)

Previous articleSrbija: Poginuo radnik (30), pao sa 15 metara visine
Next articleMladenci poslije svadbe otvorili ujakovu kovertu: Nisu vjerovali kad su videli cifru na čeku, a poslije 3 mjeseca zakucao im je na vrata