Home Showbizz “Uraganke” ulaze u Zadrugu 5? “I Marija Šerifović je bila na Farmi...

“Uraganke” ulaze u Zadrugu 5? “I Marija Šerifović je bila na Farmi i vidite gde je sada!”

195
0

“Uraganke” ulaze u Zadrugu 5? “I Marija Šerifović je bila na Farmi i vidite gde je sada!”

Devojke su zatečene, ali im se ideja dopala

Devojke iz grupe “Hurricane” navodno uveliko pregovaraju sa čelnicima, piše “Informer”.

– Produkcija je nedavno pozvala devojke na razgovor i predložila im da uđu u “Zadrugu”. Bile su baš zatečene, ali im se ideja dopala! Ubeđivali su ih da bi to bio odličan poslovni potez jer bi imale besplatnu reklamu 24 sata dnevno – priča izvor pomenutog lista.

Nikolićeva se navodno oduševila ponudom, dok su Vučićeva i Kneževićeva rekle da moraju još malo da razmisle.

– Ivana smatra da bi se odlično snašle u “Zadruzi” i da bi im to pomoglo u karijeri, pa ih ubeđuje da pristanu! Na sastanku im je rekla: “Pa i Marija Šerifović je ušla na ‘Farmu’ posle Evrovizije i vidite gde je sada” – priča izvor i dodaje da je Ivana na korak do toga da ubedi ostale članice grupe da se usele na imanje u Šimanovcima:

– Sanja i Ksenija razmišljaju da li će im zbog korona virusa nastupi biti otkazani, pošto su brojke obolelih počele da skaču. Ako bude novih ograničenja, želele bi da to iskoriste i promovišu se u rijalitiju. Pre nego što konačno odluče, Ksenija želi da se posavetuje i sa ocem Knezom, koji se oprobao u “Survajveru”. Uskoro će sve tri imati još jedan sastanak i, kako stvari zasad stoje, najverovatnije će zajedno potpisati ugovor. (objektiv.rs)

Previous articleBez klima uređaja ne možemo da zamislimo dan, ali ako ovo ne uradite može izbiti požar: Ne odlažite ni trenutak
Next article“Čovek me progoni”: Nina (29) raskinula sa dečkom, a onda je usledio teror – sve je počelo na internetu