“NENORMALNO SAM GA VOLJELA…” Sandra Rešić priznala emocije prema ovom zadrugaru, OVAKO JE DEJAN REAGOVAO (VIDEO)

Showbizz

“NENORMALNO SAM GA VOLJELA…” Sandra Rešić priznala emocije prema ovom zadrugaru, OVAKO JE DEJAN REAGOVAO (VIDEO)

Tokom pauze za reklame u emisiji “Izbor potrčka”, Sandra Rešić je sa zadrugarima u pušionici popričala o komentarima na njenu današnju raspodelu budžeta.

Da si iskrenija, više bi je ljudi cenili. Evo npr. ja – rekao je Mensur.

Nikad neću biti do kraja iskrena. Znaš šta je meni najbitnije. Kako ko je ustao, niko nije rekao da sam loš čovek. Svi su rekli da sam dobar čovek, a ovo ostalo su sitne zamerke – dodala je Sandra.

Drago mi je što si danas na podeli budžeta nekim ljudima rekla blago mišljenje, a srozala ih. Ja to razumem. Ukanalila si većinu ljudi. Lepim rečima možeš da kažeš najgore stvari – nadovezala se Milica.

To je ono što sam ja pričala Irmi, lepi rečima možeš da ukaljaš. To je ono što kažu “uvijanje u foliju”. Evo, ja danas tebi ništa lepo nisam rekla, ali sam isto tako rekla da si mi draga. Ti prema meni nisi drska i bezobrazna, ne lažeš me. Jedino koga sam danas stavila na proveru je bio Ša. Rekla sam mu nekoliko meseci unazad da će on uvek biti moj mali budžet. To je čovek koga sam nenormalno volela, a koji me je uvredio. Ja sam mu rekla da će biti mali budžet. Rekla sam mu da ću njegovo pravo mišljenje saznati ako ga budem čačnula. Ako mu dam srednji budžet, ništa od toga, dala sam mu mali koji sam mu obećala, da vidim šta će da se desi. Proradio mu je ego i rekao je šta je rekao. I kako ja da se družim sa njim? Očekuje od mene da mu oprostim sve ono, blokirao me je, ogovarao, govorio da sam zlo. Očekuje da oprostim, a ovako reaguje na mali budžet. Dala sam mu mali budžet da vidim da li ima m*da da mi zameri mali budžet – pričala je pevačica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (balasevizam.novi.ba)