GODINAMA BILA NA DIJETAMA, A ONDA JE IZBACILA 1 NAMIRNICU: Anabela otkrila kako se hrani- ZBOG OVOGA JE MRŠAVA (JELOVNIK)

Showbizz

GODINAMA BILA NA DIJETAMA, A ONDA JE IZBACILA 1 NAMIRNICU: Anabela otkrila kako se hrani- ZBOG OVOGA JE MRŠAVA (JELOVNIK)

Anabela Atijas godinama je bila na dijetama koje su iscrpljivale njen organizam. Zato se odlučila da iz svog jelovnika potpuno izbaci meso koje je svakodnevno jela.

“Već šest mjeseci ne jedem meso i osjećam se mnogo bolje. Samo sam odjednom presjekla i izbacila ga iz ishrane! Godinama sam bila na raznim dijetama koje su se zasnivale na proteinima i salatama. Zbog toga mi se meso smučilo! Više ne mogu očima da ga vidim, posebno piletinu, koju sam najčešće jela za ručak”, rekla je Anabela kojoj nova ishrana prija.

“Imam više snage i energije! Ranije sam često bila umorna, ali sada mi se to ne dešava. I koža mi je lejpša”, iskrena je Anabela za “Kurir” koja ljepotu njeguje na prirodan način.

“Kada promenite ishranu i pijete mnogo tečnosti, to se odmah vidi. Nisam imala nijednu estetsku korekciju na licu! Redovno idem na masaže i stavljam maske. U životu sam mnogo patila i to se odražavalo na mom licu. Sada sam srećna, ispunjena, pa odmah i ljepša”, objašnjava Atijasova. (novi.ba)