DEČKO JE NEPRESTANO OSTAVLJA, KAKO BI OVO RADIO SA DRUGIM ŽENAMA: Bez OVE STVARI ne MOŽE NI DAN

Ispovijesti

DEČKO JE NEPRESTANO OSTAVLJA, KAKO BI OVO RADIO SA DRUGIM ŽENAMA: Bez OVE STVARI ne MOŽE NI DAN

Dala je sve od sebe kako bi mu olakšala stvari, a kad je reč o njihovoj čerki, radi sve sama

–Bila sam u vrlo komplikovanij on/off vezi poslednjih pet godina. Imam četverogodišnju ćerku sa svojim partnerom i znam da je on pravi za mene bez ikakve sumnje, ali ne može ili ne želi da se veže. Kad nam se ćerka rodila, on to nije mogao da podnese i otišao je da živi s mamom. Nekoliko puta smo prekidali i on je spavao s drugim ženama tokom tih prekida – napisala je jedna žena za Mirror.

Dala je sve od sebe kako bi mu olakšala stvari, a kad je reč o njihovoj čerki, radi sve sama. No, ništa ne deluje i ona se boji da će ponovo samo otići bez reči. Pre nekoliko meseci saznala je da se viđa s drugom i da to traje već neko vreme. Suočila se s njim i zamolila ga da popravi njihov odnos i on je pristao, ali stvari nisu bile dobre.

– Nikada ne misli na mene i na ono što mi treba išto želim, sve se vrti oko njega. Nismo baš prijatelji i nikad me ne podržava. Čini se da se naš odnos uglavnom temelji na seksu. Nepotrebno je reći da ga svi moji prijatelji strastveno mrze i volela bih da mu kažem da spakuje kofere, ali ga i dalje volim. – nastavila je.

– Zašto se pokušavate uhvatiti za ovog čoveka koji očajnički želi da pobedne svakom prilikom? Ako vam ne može dati ono što vam treba i što zaslužujete, onda je vreme da odete. Mislim da to znate, ali teško je prekinuti vezu ako još uvek gajite jake osećanja prema nekome. Nikada mu nećete moći verovati i nikada se nećete moći osloniti na njega, je li to ono što stvarno želite? Ako se sada prema vama odnosi s tako malo obzira, kakav će partner biti u budućnosti? On i dalje može biti otac vašoj ćerki, ali mislim da nema ono što je potrebno da vam bude partner – odgovorila joj je stručnjakinja za veze Coleen Nolan. (espreso.co.rs)