DEJAN UŽIVO OTKRIO DA LI JE PREVARIO ALEKS! Dragojević krivi Davida za sve, a onda udario na Dalilu! Ovo bi tražio od POLICIJE!

Showbizz

DEJAN UŽIVO OTKRIO DA LI JE PREVARIO ALEKS! Dragojević krivi Davida za sve, a onda udario na Dalilu! Ovo bi tražio od POLICIJE!

Dejan i David Dragojević uživaju u Crnoj Gori, a sada su se uključili u emisiju uživo i progovorili o tome kako se provode i da li je prevario Aleksandru.

– Uživamo na suncu, što se tiče našeg izlaska, čudno je to. I dalje se opuštam – rekao je Dejan.

– Ja sam uvek opušten, prelepo mi je, sad mi je još lepše. Zajedno smo došli na putovanje, da iskoristimo tih par dana. On se vraća nazad, ja ostajem duže. On je malo stegnut – dodao je David u emisiji “Premijera-vikend specijal”.

– Ja ne smem da skinem majicu pored njega i njegovih drugara, imam šlaufe, ja jedem picu, oni jedu rižu i belo meso – dodao je Dejan.

– Dejane, kako izgleda dan sa njim, da li postoje neke uspomene kojih se sećaš? – pitao je Nemanja.

– Izlazak sa Davidom je toliko jak, da na portalima grmi. Bude nas puno, dođu devojke sa strane i prepišu ih meni. Izlazak sa Davidom mi je napravio problem – rekao je Dejan.

– Dejan nije takav, celo veče se kuckao sa Aleksandrom, sam je bio sa mojim drugarima. Tu je deset muškaraca, dođu devojke, kakve veze to ima sa Dejanom? – dodao je David.

– Aleks nije sa vama na letovanju – dodao je Nemanja.

– Nije ovo letovanje, Davidu je ovo druga kuća. Mi nismo raskinuli, nismo u svađi – rekao je Dejan.

– Ja sam sinoć pričao sa Aleks, sviđa mi se kako se ponašaju, pričaju sve jedno drugom, stvarno mogu da kažem da nema tu nekih kompleksa. Baš su onako kako treba, ide kao po loju – dodao je David.

– Da li je zadovoljna Biljana novom snajkom? – pitao je reporter.

– Baba je baš zavolela, sede i pričaju, baba je tera da jede čokolade, torte, nemamo nesuglasice nikakve. Komentare što pišu, komentari ko komentari. Nemamo ni svađe, ni rasprave. Došao sam ovde, nisam sa Davidom izlazio dugo, rekao sam da moram sa porodicom da provedem vreme. Jedna stvar ne izbacuje drugu. Dolazi mi familija iz Amerike ovde, pa ćemo Aleks i ja ovde dva dana, pa idemo u Egipat. Planiramo neku destinaciju gde nema toliko naših ljudi. Ovde kad idem, stavim šekir na glavu – rekao je Dejan.

– Ne možemo da dođemo do destinacije, ljude naprave obruč oko njega, hoće da se slikaju. Ja sam toliko dugo čekao ovde, tu je junac mali, sve je kao pre, kao da se ništa nije desilo, kao da smo prespavali i probudili se iz kome – rekao je David.

– Zadrugara nas je ispasila, kao da sam udahnuo novi život. Strah me je, previše je dobrih i lepih stvari oko mene – istakao je Dejan.

– Da li te je Dalila zvala i pitala šta želiš iz kuće? Da li si gledao klip kad se vraća ona u kuću? – pitao je Nemanja.

– Ne, ne može da me nazove, blokirao sam je svuda, čak bih u policiji tražio distancu od 100 metara. Ja ne želim ništa iz te kuće, samo taj auto. Tedi ide za Bosnu, izvadili smo mu pasoš, može da se vrati nazad. Nisam gledao, bacao bih fore, ali neću kad je ta tema. Ne interesuje me, gledam da izbegavam sve što se toga tiče. Nedostaje mi Aleks, non-stop se čujemo, 24 sata, stalno se zovemo na video-poziv. Što se mene tiče, voleo bih da je uvek pored mene – rekao je Dejan. (Kurir.rs/M.M.)