Dobila sam montažnu kuću, mnogo treba da se uloži, a ja nemam ništa! Milica Kemez otkrila sve o novom domu i rastužila fanove!

Showbizz

Dobila sam montažnu kuću, mnogo treba da se uloži, a ja nemam ništa! Milica Kemez otkrila sve o novom domu i rastužila fanove!

Milica Kemez oglasila se nakon završetka rijalitija “Zadruga” u kojem je bila dvoplasirana.

Ona je poslednjeg dana Zadruge otkrila da nema gde da ode po završetku rijalitija, a potom je dobila kuću.

– Evo da vam se javim ovako, navikli ste da me gledate bez šminke, čupavu. Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata – rekla je tužnim glasom Milica.

Ipak, to je ne sprečava da bude srećna što je osvojila visoko drugo mesto. Milica je rešila da učini nešto veliko.

– Presrećna sam, prvi put sam se osetila korisno. Vratilo mi se samopouzdanje. Sve mi je bilo crno u životu, nailazila sam na ogromna nerazumevanja i zlo. Svim nesigurnim devojkama, koje se bore se anksioznošću želim da otvorim oči. Snimaću dugačke videe i kačiti na Jutjub, objasniću svim devojkama kako da veruju u sebe. Pišite mi koje teme želite da obrađujem. Želim da delimo korisne priče i dobru energiju – poručila je Kemezova i otkrila delimično čime planira da se bavi u daljoj budućnosti. (Kurir.rs/I.B.)