Noć pred svoje vjenčanje provela je sa 5 muškaraca: Nije to što mislite, još je gore!

Zanimljivosti

Noć pred svoje vjenčanje provela je sa 5 muškaraca: Nije to što mislite, još je gore!

Rebeka Brants (24) iz Brazila, kompjuterska inženjerka, napravila je nesvakidašnji potez uoči svog vjenčanja.

Naime, ona je odlučila da to veče provede sa čak pet muškaraca, a pri tom ni jedan nije njen budući suprug, piše “Kurir“…

Ovaj čudan potez napravila je zbog nedostatka ženskih prijateljica. Kako su joj većina dragih osoba muškog spola, odlučila je baš njih da pozove na djevojačko veče i fotografisanje.

“Ideja mi je pala na pamet sedam dana prije vjenčanja. Gledala sam fotografije mladih sa svojim ekipama i malo sam se rastužila što nisam i ja u mogućnosti da tako nešto napravim”, rekla je Rebeka.

Ipak, našla je pet momaka koji su prihvatili zezanciju i ispoštovali sve zahtjeve. Momci su se potpuno uživjeli u priču i između ostalog prošli tretman s maskom od krastavca, a čak su i obukli roze spavaćice u znak solidarnosti sa budućom mladom.

Rebeka je tako dobila uspomenu za cijeli život i niz smiješnih fotografija na kojima se vidi kako sa svojim prijateljima uživa u posljednjim trenucima slobode. Slikanje je prošlo odlično, uz dosta pića, a neke djelove su morali ponavljati više puta zbog nekontrolisanog smijanja.

“Baš sam sretna zbog ovoga. Kad mi je dosadno znam uzeti fotografije i umirati od smijeha. Ali nisam ni slutila da će se ova zezancija proširiti internetom”, zaključila je Rebeka. (magazin.ba)