Obesiću se nasred Kupinova ako prevarim ženu u rijalitiju! Miki Đuričić prvi put progovorio o učešću u Zadruzi 5, evo šta sve kaže…

Showbizz

Obesiću se nasred Kupinova ako prevarim ženu u rijalitiju! Miki Đuričić prvi put progovorio o učešću u Zadruzi 5, evo šta sve kaže…

Miroslav Miki Đuričić prvi je poznati učesnik pete sezone rijaliti programa “Zadruga”, a sada je progovorio o svom učešću.

On je istakao da mu je najbitnije da ne prevari svoju partnerku sa kojom ima ćerku Dunju.

– Biću veran do kraja supruzi. Kada bi mi se desilo da prevarim ženu u rijalitiju, ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalu. Ne znam kako bih hodao ulicom. Kako bih živeo da me kući ne čekaju žena i dete samo zato što sam se ja zezao s nekom budalom u rijalitiju. Pritom, i vi znate da tamo ulaze devojke lakog morala. Pa zamislite samo da zbog neke beštije izgubim porodicu! Onda bih stvarno trebalo da uzmem štranjku i da se obesim nasred žive vode ovde u Kupinovu – rekao je Miki i otkrio da je srećan sa suprugom:

– Ja nisam u nesrećnom braku, kao što su ovi neki bili u nesrećnim brakovima, pa varali žene. Ja sam u srećan sa ženom i ćerkicom.

Rijaliti-zvezda nema koga ne bi volela da vidi u Beloj kući, ali joj je draže da ima jednog neprijatelja, kao što je Vladimir Tomović, nego deset lažnih:

– Niko mi ne smeta, neka uđe ko hoće. Mnogi misle da meni smeta Tomović. Ne smeta on meni. Mi smo dva konja, koja, umesto da uzmu pare, tamo se potučemo i svađamo. Postoji netrpeljivost između nas, ali draži mi je jedan Tomović za neprijatelja nego deset lažnih prijatelja koje sam imao u rijalitiju – rekao je pčelar iz Kupinova. (Kurir.rs/I.B/Republika)