Heroji spasili četiri života u Ulcinju: Upozoravali su ljude da ne idu u dubinu, ali..

Svijet

Heroji spasili četiri života u Ulcinju: Upozoravali su ljude da ne idu u dubinu, ali..

Talasi koji su juče bili veći nego inače na Velikoj plaži u Ulcinju, donijeli su puno posla čuvarima koji brinu o bezbjednosti kupača.

Naime, tri momka su imala preko petnaest intervencija, od čega su dvije, prema riječima očevidaca, bile zaista ozbiljne, a ticale su se četiri ljudska života.

Na Instagram stranici “Podgorički vremeplov” pojavio se video snimak spasavanja oca i kćerke, a na kojem se sem reakcije trojice spasilaca, vidi i ljudski lanac u kojem se nalazilo više od pedeset ljudi.

Kako se navodi u opisu videa, pored ove akcije, spasioci su tog dana spasili živote brata i sestre, koji su se takođe davili.

– Htjela bih javno da pohvalim ova tri momka koji rade kao spasioci na plaži u Ulcinju jer su danas imali preko 15 uspješnih intervencija od kojih su dvije bile jako ozbiljne. U jednoj su spaseni od sigurne smrti otac i kćerka i ta intervencija je trajala desetak minuta po jako rizičnim i velikim talasima, dok je druga bila nevjerovatna jer su se borili punih 20 minuta kao lavovi da spase dva mlada života, tj, brata i sestru. Uprkos činjenici da su cijeli dan vraćali narod i upozoravali preventivno pištaljkom da ne idu u dubinu i da se kupaju u plićaku. Hvala – napisala je korisinca Instagrama, koja je video i poslala, na kraju svoje pohvale, piše Blic. (novi.ba)