Misterija nesreće kod Pančevačkog mosta: Ženi voz odsekao obe noge, niko ne zna šta je radila u tunelu…

Svijet

Misterija nesreće kod Pančevačkog mosta: Ženi voz odsekao obe noge, niko ne zna šta je radila u tunelu…

I dalje nije poznato kako se tačno dogodila jeziva nesreća u kojoj je žena (40) izgubila obe noge u železničkom tunelu kod Pančevačkog mosta.

Kako su juče potvrdili iz Hitne pomoći za MONDO žena je hitnom reakcijom medicinskih radnika prevezena u Urgentni centar gde su joj amputirane obe noge.

Za sada nije poznat identitet povređene devojke, a očevici kažu da je pravo čudo što je uopšte preživela s obzirom na to da je ostala bez nogu.

Prema nezvaničnim saznanjima, žena je bila u društvu muškarca. Ona je pronađena kako nepomično leži na oko 200 metara od ulaska u tunel, dok je muškarac koji je bio sa njom, bio na 50 metara od ulaza, ispričali su očevici

Kako se saznaje, ona je bila u društvu muškarca. Pronađena je kako nepomično leži na oko 200 metara od ulaska u tunel, dok je mladić bio na 50 metara od kobnog ulaza, ispričali su očevici, a prenose mediji.

“Voz se kretao iz pravca Ovče ka gradu. Mašinovođa je video ženu kako nepomično leži. Odmah je pozvao stanicu, došao je šef, svi vozovi su zaustavljeni. Nju je odvezla hitna pomoć”, rekao je jedan od zaposlenih na Železnici.

I dalje je misterija šta je žena radila u tunelu, s obzirom da se železnička stanica nalazi nekoliko desetina metara niže. Šta se tačno dogodilo i kako je došlo do ove stravične nesreće biće utvrljeno tokom dalje istrage. (mondo.rs)