Home Svijet Velika tragedija: Autobus Deva Toursa je prije 10 godina sudjelovao u nesreći,...

Velika tragedija: Autobus Deva Toursa je prije 10 godina sudjelovao u nesreći, poginula cijela porodica!

258
0

Velika tragedija: Autobus Deva Toursa je prije 10 godina sudjelovao u nesreći, poginula cijela porodica!

Deset osoba je poginulo, a još 45 je ozlijeđeno u prevrtanju autobusa na autocesti A3 koje se dogodilo jučer rano ujutro. Do nesreće je došlo nakon što je vozač autobusa tvrtke Deva Tours, po vlastitom priznanju, na trenutak zaspao za volanom.

Portal sinjali.com podsjetio je na još jednu nesreću u kojoj je sudjelovao autobus Deva Toursa.

Nesreća se dogodila točno 10 godina prije jučerašnje, 25. srpnja 2011. Autobus je, kako piše portal, skrenuo iz svoje trake i sudario se s automobilom u kojem se nalazilo pet članova jedne obitelji. Svi su poginuli.

Žrtve nesreće bili su David Thaçi, njegova supruga Tone Thaçi, njihove dvije kćeri te kći Davidova brata. Još dvije osobe su u nesreći ozlijeđene, također članovi obitelji Thaçi.

Reporteri portala Sinjali kontaktirali su Froka Thaçija, brata preminulog Davida Thaçija, koji je potvrdio da je autobus koji je sudjelovao u nesreći 2011. pripadao istoj tvrtki kao autobus koji je jučer sletio s ceste na A3. (novi.ba)

Previous articlePorodice stradalih u autobusu u suzama: “Djeca su pitala: Tata, a gdje je mama?”
Next articlePreživjeli putnik iz autobusa: “Svi smo izletjeli kroz prozor. Počeo sam pomagati ljudima, ali neki su već bili mrtvi”